Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Julafton ,det sista hemlispaketet denna gången

Av Bente - 20 december 2010 08:44

Oj va mycket paket jag fick, funderade på om jag skulle spara dem till julafton men nej . Jag öppnade dem på min födelsedag i stället. En sån massa trevligt, garn bla silke -merino en klar favorit och mjölkgarn som jag inte har provat tidigare.. En bok om julen ,2 små häften om virkning  med tillörande virknål i bambu .och stickmönster ,. The och inte minst god mörk choklad.

Tack  Agneta  (stickgalen)!     

 
ANNONS
 
Annika

Annika

21 december 2010 07:40

Åh här i Bohus var det också julafton nu på morgonen! Massor av TACK för det fina paketet och de tidigare fina paketen! Igår trodde vi inte att vi fått någon post, men när maken tittade i brevlådan nu på morgonen så var den full av godsaker! Tack och återigen, tack. Den inslagna klappen får vi se om jag lyckas att inte öppna före julafton :) Kram från Annika

http://www.sammanfaller.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se