Direktlänk till inlägg 19 november 2010

Stickmaraton

Av Bente - 19 november 2010 12:47

I kväll är det stickmaraton hos Fröken Garn, det ska bli riktigt kul. Mat,dryck och stickning ,kan det bli bättre? Härliga garner att klämma på och försöka låta bli impulsköp.

Stickcafé på Facebook är också kul men att träffas IRL är ännu bättre.

Funderar på vilka stickningar som ska med ,det behövs flera att variera medunder kvällen.Har fått beställningar från barnen stora tröjor  till tjejerna och en slipover+ en tröja till sonen.Puh hur ska jag hinna med det? Lite garninköp blir det ju förståss men de vill mest ha grått. Inga härliga multifärgade nystan som är så fina att se på.Skulle kunna ha en hel vägg med upphängda garnhärvor bara till pynt.

Vädret är riktigt vidrigt ,slask ,regn och blåst. Hoppas det blir bättre till i kväll när jag ska ut och cykla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

anonym

25 november 2010 18:36

Ditt paket är skickat. Inte så stort i november, men det kommer ett december:-)

 
Ingen bild

bente

26 november 2010 13:47

Tack för paketet ,jag blev absolut nöjd. Kommer i helgen på bloggen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se