Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Mer från Fattigskogen

Av Bente - 10 augusti 2010 15:53

Tänker tillbaka på tiden med så mycket skratt och stickning ,allt garn vi färgade och inte minst köpte. Vem kunde tro att det var så dyrt att semestra i ödemarken? Jag köpte 2 härliga kidmohairhärvor i blåa nyanser + 2 grön/blå förgarnsnystan + 1 grått extra till färgningen. Lite bilder på mina inköp + 2 härvor Babyalpakka som jag köpte på Österlens Alpakka(rekommenderas varmt om man är i Skåne) precis innan jag åkte så det kom med på ett hörn ,Karins underbara garner och fler bilder på färgkursen och vårt eget färgade garn. De fyra blå+ ett melerat nystan blev min skörd.

Tänk att vi åkte ända från Malmö i söder och Arvisdjaur i norr för att träfffas och ha roligt tillsammans. Det var verkligen kul att träffa er alla och jag hoppas vi ses igen.             

 
ANNONS
 
Maria

Maria

11 augusti 2010 12:43

Visst var det härligt! Underbart är kort! Skulle vilja sticka lite hemma nu och sedan åka på stickläger snart igen!

http://hildursbarnbarn.blogspot.com

 
Ing-Marie i Säter

Ing-Marie i Säter

18 augusti 2010 22:18

Vilka fina garner ni färgat och vad kul ni måste haft. Riktigt avundsjuk ska jag säga. Nu ska det bli spännande att se vad du stickar av ditt garn.

http://stickatochklart.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bente - 31 oktober 2011 11:47


Tack Lucretia för mitt fina paket . Garn i mina älsklingsfärger ,choklad och te som jag gillar . Ett fint kort som också. Funderar över om det ska bli sockar ,vantar eller sjal av garnet.   ...

Av Bente - 8 oktober 2011 21:00


På väg hem från apoteket där jag handlat medikamenter för att kurera min förkylning, gick jag förbi garnaffären som fått ny ägare. Givetvis var jag tvungen att titta i . I fyndkorgen hittade jag  Teetee elegant för 15 kr. Köpte 4 härvor igrönt ,den e...

Av Bente - 4 oktober 2011 17:08


Den här sjalen stickar jag på nu. Har gjort klart en mössa till dottern men har ingen bild. Stickar även en mössa till en kollegas dotter ,i akrylgarn enlig önskemål men usch vad det gnisslar. Har precis skickat iväg mitt paket till sockgarnsbytet ,h...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:25

Kan man verkligen bli det?? Har inte haft någon större inspriation senaste veckorna . Har stickat färdigt de hysteriska sockorna , påbörjat Sitter och kollar mönster och hittar hela tiden saker jag vill göra men inget som klickar helt. Har tom köpt e...

Av Bente - 30 augusti 2011 19:23

http://kamolini.blogspot.com/2011/08/bloggen-2-ar.html?showComment=1314724877571#c2708687569985279534 Gå till kamolinis fina blogg och var med i utlottningen av det härliga höstpaketet. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se